این تغییرات در پا‌ها نشانه مشکلات قلبی است-راهبرد معاصر
هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است علل و علائم ناباروری را بشناسید استعفای ۳ عضو شورای شهر کرگان در پی به آتش کشیدن شهردار این شهر + عکس تهران گرم می‌شود؛ پایداری آلودگی تا هفته آینده سند ساماندهی رمزدارایی‌ها تصویب و ابلاغ شد ۲ منطقه رکوردار سرما شدند + جزئیات ثبت نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد پاشیدن اسید به بدن سگ‌ها در بندرانزلی / اطلاعیه محیط زیست  بازداشت کلاهبرداران میلیاردی خرید اینترنتی و برنده شدن خودرو در زنجان در نوزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ جولان ویروس آنفولانزا و کرونا در خراسان شمالی اعلام جرم علیه روسای چند اداره دولتی و کارمندان آنها /دستگیری یکی از روسای اتاق اصناف عضو شورای شهر: ۲۰ درصد از پله برقی‌های تهران خراب و از رده خارج هستند محمد درویش، فعال محیط زیست: ۸ درصد جنین‌ها در ایران به‌خاطر آلودگی شدید هوا مرده به دنیا می‌آیند «ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت

این تغییرات در پا‌ها نشانه مشکلات قلبی است

بسیاری از ما ممکن است فوراً مشکلات پا را با سلامت قلب مرتبط نکنیم. این در حالی است که می‌دانیم شرایط سلامتی مانند دیابت می‌تواند باعث ایجاد مشکلاتی در پا، ساق پا و ران شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 14
کد خبر: ۱۳۳۴۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، به همین صورت علائم خاصی در اندام تحتانی نیز می‌تواند نشان دهنده مشکلات جدی قلبی باشد. این گزارش را بخوانید تا متوجه شوید که چه علائمی در پا‌های شما چه معنی می‌توانند داشته باشند و چه زمانی باید قلب خود را چک کنید.



تورم در پا‌ها و ساق پا

اصطلاح پزشکی برای تورم، «ادم» است و به دلایلی می‌تواند در هر جایی از بدن رخ دهد. اما اگر در پا‌ها و ساق پا‌های خود ورم دارید، ممکن است به این معنا باشد که قلب شما به درستی خون را گردش نمی‌کند، ورید پای شما مسدود شده است، یا از نارسایی احتقانی قلب (CHF) رنج می‌برید.

دکتر ادو پاز، متخصص قلب و عروق می‌گوید: نارسایی احتقانی قلب (CHF) یک بیماری مزمن است که در آن قلب خون را آنطور که باید پمپ نمی‌کند. یکی از یافته‌های کلاسیک CHF تورم پا‌ها است که اغلب با علائم دیگری مانند تنگی نفس همراه است.

پاز اضافه می‌کند که پا‌های متورم ممکن است ناشی از ترومبوز ورید عمقی (DVT) باشد - وضعیتی که در آن لخته‌هایی در رگ‌های خونی ایجاد می‌شوند که خون را از پا‌ها تخلیه می‌کنند.

یکی دیگر از دلایل احتمالی تورم می‌تواند نارسایی وریدی باشد، یک بیماری مزمن که در آن خون به درستی از پا‌ها تخلیه نمی‌شود. «جنیفر لوی»، پزشک و کارشناس داوطلب انجمن قلب آمریکا، توضیح می‌دهد: با نارسایی وریدی، تورم معمولاً در پایان روز بدتر می‌شود و با بالا بردن پا‌ها یا پوشیدن جوراب‌های فشاری بهبود می‌یابد. مهم است که افراد مبتلا به تورم پا از نظر نارسایی احتقانی قلب نیز ارزیابی شوند، یعنی زمانی که عضله قلب ضعیف یا سفت می‌شود و بنابراین نمی‌تواند خون را به طور موثر پمپاژ کند.


گرفتگی دردناک

اگر گرفتگی دردناکی را در ساق پا، ران و پا‌های خود تجربه کردید، از آن شانه خالی نکنید. این موضوع می‌تواند نشانه بیماری شریان محیطی (PAD) باشد؛ این یک بیماری جدی است که شامل باریک شدن رگ‌های خونی و گردش خون ضعیف در پاهاست.

بیماری شریان محیطی (PAD) از تجمع کلسترول و پلاک بر روی دیواره شریان‌ها ناشی می‌شود و می‌تواند خطر حمله قلبی را افزایش دهد. علاوه بر این، PAD که با از دست رفتن کامل گردش خون در پا‌ها پیشرفت می‌کند، می‌تواند به طور بالقوه منجر به قانقاریا شود و نیاز به قطع عضو داشته باشد.

پاز توضیح می‌دهد: PAD یک بیماری مزمن است که در آن رگ‌های خونی که خون را به اندام‌ها حمل می‌کنند مسدود می‌شوند و در نتیجه جریان خون کاهش می‌یابد. یکی از علائم کلاسیک PAD درد یا گرفتگی عضلات پا با راه رفتن است که با استراحت بهبود می‌یابد. سایر علائم PAD ممکن است شامل زخم روی پاها، رشد ضعیف مو یا تغییر در رنگ پوست باشد.


توده‌های دردناک در انگشتان پا

توده‌های سخت و دردناک روی انگشتان پا، گره‌های «اوسلر» نامیده می‌شوند و ممکن است نشان‌دهنده «اندوکاردیت» عفونی - التهاب حفره‌های قلب و عروق خونی- باشند. اندوکاردیت ناشی از یک عفونت باکتریایی است که از طریق جریان خون پخش می‌شود و خود را به قسمت‌های ضعیف قلب می‌چسباند و باعث آسیب بالقوه کشنده دریچه‌های قلب می‌شود.

دکتر «گتا یاداو» متخصص پوست توضیح می‌دهد که گره‌های اوسلر می‌توانند روی انگشتان دست و پا افراد مبتلا به اندوکاردیت ظاهر شوند. گره‌های اوسلر اغلب کوچک و دردناک هستند. این توده‌های ناراحت‌کننده «ناشی از التهاب رگ‌های خونی است که منجر به عفونت باکتریایی می‌شود که باعث التهاب بیشتر می‌شود».

گره‌های اوسلر می‌توانند از چند ساعت تا چند روز ادامه داشته باشند و اغلب خود به خود از بین می‌روند. صرف نظر از این، اگر این برجستگی‌ها روی انگشتان پا ایجاد شد، با پزشک خود مشورت کنید تا مشخص شود که آیا برای خلاص شدن از شر عفونت به آنتی بیوتیک یا جراحی نیاز است یا خیر.

یک متخصص پوست می‌تواند بیوپسی پوست را برای تعیین علت برآمدگی‌ها انجام دهد و به شما بگوید که آیا مشاوره با متخصص قلب ضروری است یا خیر.

تغییر رنگ کف پا

تغییر رنگ قهوه‌ای یا قرمز که شبیه کبودی در کف پا است می‌تواند نشانه ضایعات Janeway باشد، یکی دیگر از نشانه‌های آشکار عفونت باکتریایی در حفره‌های قلب یا رگ‌های خونی. یاداو توضیح می‌دهد، ضایعات Janeway دردناک نیستند، اما ممکن است مدتی طول بکشد تا بهبود یابد. این تغییر رنگ ناشی از آمبولی سپتیک، یک عفونت باکتریایی است که رگ خونی را مسدود کرده است.

این تغییر رنگ می‌تواند نشانه اندوکاردیت باشد. ضایعات Janeway به خودی خود ظرف چند هفته از بین می‌روند، اما اگر فکر می‌کنید به آن‌ها مبتلا هستید، ایده خوبی است که آن‌ها را توسط پزشک معاینه کنید تا مشخص شود آیا آنتی بیوتیک است یا سایر درمان‌های پزشکی مورد نیاز است یا خیر./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر